FENNTARTHATÓ TELEFONTOK A MŰANYAGSZENNYEZÉS ELLEN

A Terra Case az első plasztiknegatív telefontok:

Biológiailag 100%-ban lebomló anyagból készül, zero waste csomagolásban küldjük ki, és minden vásárlás után 3 kg műanyagot eltávolítunk az óceánokból. 

A TERRA CASE MŰANYAG ÍGÉRET:

Legalább 3 kg műanyagot (300 PET palack) eltávolítunk minden egyes eladott telefontok után.

[insta-gallery id=”1″]

A MŰANYAG KRÍZIS

A becslések szerint minden nap 8 millió darab műanyag kerül a tengerekbe és óceánokba. 

Egy normális egyszer használatos műanyag szatyor a körülményektől függően 200-1000 évig tart, amíg lebomlik.

Ezért az összes műanyag, amit VALAHA gyártott az emberiség még mindig létezik valahol. 

Ezért döntöttünk úgy, hogy a Terra Case esetében nem elég, hogy a mi termékünk gyorsan lebomlik, így nem válik a környezetet terhelő szemétté. 

El is akartuk kezdeni felszámolni a problémát. 

Ezért minden eladott termék után legalább 3 kg műanyagot távolítunk el az óceánokból a Plastic Bankel együttműködésben. 

 

A TERRA CASE BIOPLASZTIKRÓL:

Minden Terra Case egy különleges növényi eredetű anyagból készült, ami komposztálásra alkalmas körülmények között 6-24 hónap alatt 100%-ban lebomlik. 

Ellentétben a hagyományos tokokkal, amik 200-1000 évig szennyezik a környezetet, a Terra Case tokokat te magad is le tudod bontani, vagy a kérésedre mi gondoskodunk a komposztálásról!

Minden Terra Case egyedi, hiszen a növényi magok kis foltokban megjelennek, különleges mintázatot adva a toknak. 

VÉLEMÉNYEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

telefontokokkal kapcsolatos kérdések

Ha már nincs szükséged a Terra Case tokodra, egyszerűen helyezd el egy otthoni komposztálóba, vagy írj egy e-mailt a [email protected] e-mail címre, hogy mi komposztáljuk a számodra a terméket, biztosítva a teljes lebomlást!

Míg egy hagyományos műanyag telefontok lebomlási ideje több, mint 1000 év, a Terra Case telefontokok egy komposztálóban 6 hónap – 2 év alatt lebomlanak. A 100%-os gyors lebomlás biztosítása érdekében vissza tudod küldeni a tokodat a számunkra, hogy komposztáljuk a számodra, és így kedvezményben is részesülsz a következő vásárlásodra. 

A Terra Case-t úgy terveztük, hogy rendkívül sokáig megóvják telefonodat (akár évekig is), hiszen nekünk is a célunk a minél kevesebb fogyasztás népszerűsítése. Az alapanyag kizárólag megfelelő körülmények között (komposztálás során) indul bomlásnak.

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (az OTP SimplePay és a Paylike biztonságos felületein) vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás.

Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni. 

A webáruházunkban a csomagautomatába való szállítást javasoljuk, ami egy környezet-, pénztárca- és időbeosztásbarát megoldás.

A csomagautomatából bármikor át tudod venni a csomagot bevásárlóközpontokban és közlekedési csomópontokban (a rendelés feladásakor ki tudod választani az átvétel helyét) és átvételkor bankkártyával ki tudod fizetni a rendelésed összegét.

Ha Foxpost csomagautomatába kéred a csomagod a szállítás ára 690 Ft.

Természetesen házhozszállítással is kérheted a csomagod kiszállítását, ami 990 ft-ba kerül (legalább 2 karkötő vásárlása esetén ingyenes a szállítás).

A rendeléseket lehetőség szerint még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, aki 2 munkanapon belül eljuttatja a csomagot hozzád, vagy a választott csomagautomatába.

Garancia

Amennyiben másik tokot szeretnél szeretnél, küldd vissza 20 napon belül és díjmentesen kicseréljük a kívánt méretűre és színűre.

A visszaküldés szállítási díja a vásárlót terheli.

Ha terméket szeretnél cserélni, kérünk értesíts minket a [email protected] e-mail címen pontos információkért.

Minden telefontokunkra 20 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Ha bármilyen okból úgy döntesz, hogy mégsem szeretnéd a telefontokodat, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen.