GY.I.K

Gyakran ismételt kérdések

telefontokokkal kapcsolatos kérdések

Ha már nincs szükséged a Terra Case tokodra, kérünk, hogy írj nekünk egy e-mailt az [email protected] e-mail címre, hogy elintézzük a termék visszaszállítását vagy cseréjét.

Ezután ipari körülmények között komposztáljuk a számodra a terméket, hogy biztossá tegyük a teljes lebomlást!

Míg egy hagyományos műanyag telefontok lebomlási ideje több, mint 1000 év, a Terra Case telefontokok egy komposztálóban 6 hónap – 2 év alatt lebomlanak. A 100%-os gyors lebomlás biztosítása érdekében vissza tudod küldeni a tokodat a számunkra, hogy komposztáljuk a számodra, és így kedvezményben is részesülsz a következő vásárlásodra. 

Az alapanyag kizárólag megfelelő körülmények között (komposztálás során) indul bomlásnak, tehát nem kell attól tartanod, hogy hétköznapi használat során elkezd lebomlani a telefonodról.

Ehhez ugyanis speciális körülményekre, magas páratartalomra, hőre és bizonyos baktériumokra is szükség van, ami csak komposztálási környezetben érhető el.

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (az OTP SimplePay és a Paylike biztonságos felületein) vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás.

Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni. Az utánvétkezelés díja 169 Ft.

A webáruházunkban a csomagautomatába való szállítást javasoljuk, ami egy környezet-, pénztárca- és időbeosztásbarát megoldás.

A csomagautomatából bármikor át tudod venni a csomagot bevásárlóközpontokban és közlekedési csomópontokban (a rendelés feladásakor ki tudod választani az átvétel helyét) és átvételkor bankkártyával ki tudod fizetni a rendelésed összegét.

A rendelésed ingyen kérheted Foxpost automatába és házhozszállítással is.

A rendeléseket lehetőség szerint még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, aki 2 munkanapon belül eljuttatja a csomagot hozzád, vagy a választott csomagautomatába.

Garancia

Amennyiben másik tokot szeretnél, küldd vissza 30 napon belül és díjmentesen kicseréljük a kívánt méretűre és színűre.

A visszaküldés szállítási díja a vásárlót terheli.

Ha terméket szeretnél cserélni, kérünk értesíts minket a [email protected] e-mail címen pontos információkért.

Minden telefontokunkra 30 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Ha bármilyen okból úgy döntesz, hogy mégsem szeretnéd a telefontokodat, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen.